AG Facility Apps - Schoonmaak en Facility Management

Hardware Oplossingen

 

Dankzij IoT en onze hardware oplossingen kunt u slimme gegevens capteren en verwerken in ons platform. Gegevens van fysieke objecten zoals machines, materialen, sensoren…

Home 9 Hardware
AG Facility Apps IoT Hardware oplossingen

Het Internet of Things en onze hardware oplossingen

Het dataplatform van AG Facility Apps levert uitgebreide informatie over uw mobiele medewerkers, door handmatig ingevoerde data te combineren met geavanceerde gegevens van diverse fysieke bronnen, waaronder machines, robots, werkkleding, bouwmaterialen, sensoren en transportwagentjes.

Verder biedt AG Facility Apps inzicht in zowel de bezetting als de binnenlocaties van uw medewerkers, beschikbaar in real-time en toegankelijk vanaf elke locatie. 

Voordelen van de hardware oplossingen

Automatisering van operationele processen

Gegevens die de volgende stap van je medewerker voorspellen

Verhoogde efficiëntie

Meer transparantie binnen je bedrijf

People counter
People counter

PEOPLE COUNTER

We gebruiken geavanceerde technologie om mensen anoniem te tellen wanneer ze een ruimte binnenkomen en verlaten. Deze gegevens kunnen gebruikt worden voor:

  1. Bezoekersanalyse: Meten van de bezoekersaantallen om de populariteit van bepaalde locaties of tijdstippen te bepalen.
  2. Capaciteitsbeheer: Zorgen dat het aantal personen in een ruimte de maximale capaciteit niet overschrijdt, belangrijk voor veiligheid en comfort.
  3. Efficiëntie van de Werkruimte: Analyseren hoe werknemers de beschikbare ruimte gebruiken om de inrichting en beschikbaarheid van werkplekken te optimaliseren.
  4. Klantenstromen: Inzicht verkrijgen in hoe klanten zich door een winkel of kantoor bewegen, wat kan helpen bij het verbeteren van de indeling en klantenervaring.
  5. Naleving van Sociale Afstandsregels: Monitoren van het aantal personen in een gebied om te voldoen aan sociale afstandsregels, vooral relevant in tijden van pandemieën.
  6. Personeelsplanning: Aanpassen van personeelsbezetting op basis van de drukte om zo efficiënt mogelijk te werken.

Deze toepassingen kunnen bijdragen aan betere bedrijfsvoering, verbeterde klantenservice en efficiënter gebruik van bedrijfsruimten.

 

SMART FACILITY ROOMS

Een goed beheer van sanitaire voorzieningen is essentieel voor een prettige toiletbeleving. Dit omvat altijd voldoende voorraad van papierproducten en het bijvullen van zeep- en toiletdispensers.

Met technologie die het niveau van dispenservullingen en batterijstatus monitort, kan de aanvulling op aanvraag geactiveerd worden, afhankelijk van je behoeften of die van je klanten.

Onze Smart Facility Rooms App biedt facility managers flexibele en kostenefficiënte digitale oplossingen om deze taken te beheren en te optimaliseren.

AG Facility Apps - IOT - Internet Of Things
E-ink display

E-INK DISPLAY

We zetten een stap verder in digitalisering door traditionele papieren checklists te vervangen met e-ink displays.

Deze displays tonen wanneer een bepaalde taak voor het laatst is voltooid en wanneer de volgende gepland staat.

Medewerkers ontvangen een melding wanneer het tijd is om een bepaalde taak uit te voeren (bijvoorbeeld een bepaald onderhoud). Na voltooiing van de taak, bevestigen ze dit via een app.

Bij het verlaten van de ruimte of na het afronden van de taak, gebruiken ze hun mobiele telefoon om het e-ink display bij te werken met de meest recente statusinformatie.

INDOOR POSITIONING

Onze ‘Waar is mijn medewerker App’ biedt de mogelijkheid om de exacte locatie van je medewerkers binnen een gebouw te volgen.

Dit is cruciaal voor het verbeteren van communicatie en interactie tussen je verschillende afdelingen.

De app kan ook worden gebruikt om bij te houden wie in welke ruimte is geweest en voor hoe lang. Met een op bewijs gebaseerde aanpak kan je het gebruik van verschillende ruimtes analyseren en op data gebaseerde beslissingen nemen over taaktoewijzing.

Dit verhoogt de effectiviteit en efficiëntie van je team, ongeacht de branche waarin je werkt.

Indoor positioning
AG Facility Apps - IOT - connected textile management

CONNECTED TEXTILE MANAGEMENT

Connected Textile Management stelt je in staat om uitgebreide gegevens te verzamelen over het gebruik van textiel in faciliteiten zoals ziekenhuizen en gespecialiseerde laboratoria.

Door de inzet van UHF-technologie of barcodescanning, valideert dit systeem de naleving van de Standaard Operationele Procedures (SOP’s) in kritieke omgevingen.

Deze innovatieve benadering van textielbeheer biedt je een hogere mate van transparantie en gedetailleerde inzichten in elke fase van de textielcyclus binnen facility management.

TROLLEY FLEET TRACKING

Trolley Fleet Tracking en monitoring is een essentiële tool voor facility management, vooral in organisaties die een aanzienlijk aantal trolleys op verschillende locaties gebruiken.

Deze app of module biedt diepgaand inzicht in de locatie, het gebruik en de staat van elke trolley. Functionaliteiten omvatten checklistgidsen voor een accurate set-up controle voor of na diensten, meldingen van schade of vermiste items via pushberichten, en een overzichtelijk managementdashboard voor een volledig overzicht van alle trolleys.

Denk maar aan magazijn- en opslagtrolleys, kantoortrolleys, keuken- en cateringtrolleys, apparatuurtrolleys, gereedschapstrolleys…

Dit systeem is ontworpen om de efficiëntie en transparantie binnen uw facility management te verbeteren.

Trolley management
Aanwezigheidsregistratie

AANWEZIGHEIDSREGISTRATIE

AG Facility Apps moderniseert de traditionele papieren aanwezigheidsregistratie door deze volledig te digitaliseren.

De automatisch geregistreerde werkuren kunnen eenvoudig handmatig worden aangepast.

Daarnaast wordt er een vergelijking gemaakt tussen de geplande en daadwerkelijk gewerkte uren. Supervisors ontvangen real-time notificaties als een medewerker te laat arriveert of vroegtijdig vertrekt.

Alle verzamelde gegevens zijn toegankelijk via Business Intelligence Dashboards of kunnen worden geëxporteerd naar Excel. Deze gegevens kunnen tevens worden geïntegreerd met uw salarisadministratiesysteem.

Aan de slag met AG Facility Apps

Meer weten over de mogelijkheden en voordelen? Vraag een gratis demo aan en stel al je vragen.