AG Facility Apps - Schoonmaak en Facility Management

IMPLEMENTATIE – OPSTART & OPLEIDING

 

Bij de implementatie begeleiden we de mensen die het platform zullen gebruiken tot ze volledig operationeel zijn. Ook daarna zijn we bereikbaar voor eventuele support.

Home 9 Implementatie
AG Facility Apps - digitaal logboek - implementatie

implementatie

IMPLEMENTATIE

Onze implementatiediensten zijn ontworpen om de overgang AG Facility Apps zo soepel mogelijk te maken. We werken nauw samen met je team. We begrijpen dat geen twee organisaties hetzelfde zijn, daarom zorgen we voor een op maat gemaakte implementatie die jouw bedrijf optimaliseert.

=

OPSTART

Een vlotte opstart is van essentieel belang voor het succes van jouw AG Facility Apps. We bieden uitgebreide tests en controles. Onze doelstelling is om jouw organisatie snel en efficiënt operationeel te krijgen met minimale onderbrekingen.

OPLEIDING

Het succes hangt af van de kennis en vaardigheden van je team. Daarom bieden we uitgebreide opleidingsprogramma’s die zijn afgestemd op jouw behoeften. We zorgen voor een praktische training en begeleiding, zodat je medewerkers vertrouwd raken met de nieuwe software en deze optimaal kunnen benutten. We blijven beschikbaar voor vragen en ondersteuning, zelfs na de implementatie en opstart.

Aan de slag met AG Facility Apps

Meer weten over de mogelijkheden en voordelen? Vraag een gratis demo aan en stel al je vragen.